ONZE KLANTEN

ONZE BESTE RECLAME

Wij zijn als dynamische non-profit organisatie zeer tevreden over de samenwerking met TeAM Connect. De vlotte communicatie, de snelle service en het werken op maat van onze vereniging worden enorm geapprecieerd."
Partners integratie

Joke Van Dooren

Partners In Integratie
Al jaren doe ik beroep op de mensen van Team Connect, zij bieden mij altijd de ideale formule aan en sturen bij waar nodig.

Dirk Coremans

Webdesign dmc
Bereikbaarheid, snelheid van respons en persoonlijk contact. Allemaal zaken die ik waardeer bij Team Connect.

Alfons Claeskens

Garage Claeskens
In 2012 zijn wij met onze mobiele nummers overgestapt van Proximus naar Orange. Sindsdien zorgt onze account manager Kenneth Van Cleynenbreugel van TeAM Connect, dat onze tarieven steeds aangepast zijn aan onze noden. In 2016 hebben wij er voor gekozen om onze vaste telefonie en internet over te brengen naar Orange. Sindsdien maken wij gebruik van Mobiline en zijn onze vaste lijnen mobiel geworden. Bedankt Kenneth & TeAM Connect voor de jarenlang samenwerking en wij kijken uit naar de jaren die nog komen.

Gilles Simons

Zaakvoerder K² EXCLUSIVE NETWORKS
Wij danken Wendy Wouters voor de vlotte service en open communicatie omtrent onze abonnementenstructuur. De oplossingen die ze naar voor bracht, leveren ons een mooie besparing op. Het is fijn te weten dat Team Connect meedenkt met zijn klanten en voor de optimale oplossingen gaat.

Filip Verreth

Veralu
Sinds de start van de samenwerking met Team Connect ervaren wij deze als zeer prettig; alles is perfect geregeld en de gemaakte afspraken worden perfect nagekomen. Team Connect ondersteunde ons prima tijdens de overgang van onze oude providers naar Orange en is continue betrokken bij het afstemmen van de abonnementen op het werkelijke verbruik wat zorgt voor een optimaal rendement van onze mobiele telefonie kosten.

Sander Mertens

Eight Lakes Group
TOP